tbvloeren.nl

TB Vloeren | Specialist in vloeren

PVC

PVC vloer

Bij TB vloeren verkopen en leggen wij ook PVC vloeren. Als u kiest voor een PVC vloer dan kiest u voor een ijzersterke kunststof vloer die nagenoeg onderhouds- en geluidsarm is en met een uitstekend isolerend vermogen.

Een PVC vloer past in vrijwel alle ruimtes van uw huis. Van woonkamer tot keuken en slaapkamer. Een PVC vloer heeft heeft nagenoeg geen nadelen. Wel raden wij u aan om de poten van uw meubels te voorzien van een beschermvilt.

Maak bij ons een keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u kiezen uit een klik PVC vloer, een zelfklevende PVC vloer of een verlijmde PVC vloer. Kiest u bijvoorbeeld voor een tegellook of houtlook? Er is een enorm aanbod kleuren en dessins beschikbaar, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Quick-Step

De karakteristieke warmte van Quick-Step PVC vloeren zullen u verbazen. Of u nu kiest voor de ultrasterke Alpha PVC of PVC Flex. Maak een keuze uit het brede assortiment. Alle vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien. En onze PVC is zelfs perfect compatibel met vloerverwarming. Ze zijn waterafstotend, een perfecte keuze voor de badkamer en keuken, ze voelen zacht en warm aan. Hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Bent u op zoek naar een Quick-Step PVC vloer? In onze showroom tonen wij u de mogelijkheden van een Quick-Step, een vloer die een leven lang zal meegaan. TB Vloeren is Quick-Step dealer.

Douwes Dekker®

Bij TB vloeren hebben wij van hebben wij van Douwes Dekker® vier soorten PVC. Kies uit vele soorten PVC vloeren. Van stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch tot trendy of klassiek.

Vloerverwarming

Alle vloeren van Douwes Dekker® zijn geschikt voor vloerverwarming. Gaat u voor PVC van Douwes Dekker®? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in onze showroom.

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Open chat
1
💬 hulp nodig?
Hello 👋
kunnen we je helpen?