tbvloeren.nl

Vloeren laten leggen?

Parketvloer laten leggen

De keuze voor een gelakte vloer, of een met olie of hardwaxolie afgewerkte vloer is een belangrijke. Om na te gaan welke afwerking het beste bij u past zetten wij de eigenschappen voor u op een rijtje:
Lak Sterker en slijtvaster dan hardwaxolie en minder onderhoud. Het sluit de vloer bijna volledig af voor vocht en is zeer goed bestand tegen vloeistoffen en licht huishoudelijk chemische stoffen. De lak van tegenwoordig verkleurt minder en biedt veel meer mogelijkheden. Wij gebruiken veelal Skylt lak, Rigostep en Monocoat.
Olie of hardwaxolie is verreweg de meest gekozen afwerking. Door de zeer matte en natuurlijke uitstraling én de mogelijkheid om met veel kleuren te werken blijft dit product onverminderd populair.
Door jaarlijks onderhoud blijft uw vloer in topconditie en behoudt haar prachtige uitstraling. Bij beschadigingen en vlekken is herstel vrijwel altijd mogelijk.

floor, parquet, pattern-1866663.jpg

PVC vloer laten leggen met egaliseren

Bij TB vloeren verkopen en leggen wij ook PVC vloeren. Als u kiest voor een PVC vloer dan kiest u voor een ijzersterke kunststof vloer die nagenoeg onderhouds- en geluidsarm is en met een uitstekend isolerend vermogen.
Een PVC vloer past in vrijwel alle ruimtes van uw huis. Van woonkamer tot keuken en slaapkamer. Een PVC vloer heeft heeft nagenoeg geen nadelen. Wel raden wij u aan om de poten van uw meubels te voorzien van een beschermvilt.

room, empty, inner space-2133173.jpg

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Open chat
1
💬 hulp nodig?
Hello 👋
kunnen we je helpen?