tbvloeren.nl

LAMINAAT

GOEDE KWALITEIT LAMINAATVLOER

Zoekt u een mooi alternatief voor parket? Dan bieden onze laminaatvloeren uitkomst. TB Parket in Heiloo verkoopt alleen goede kwaliteit laminaatvloeren met een grote slijtvastheid. Het grote voordeel is natuurlijk dat u een stuk minder betaalt dan voor een houten vloer, terwijl de houtlook nagenoeg wordt nagebootst. Ook vergt een laminaatvloer minder onderhoud, stofzuigen en af en toe een sopje erover volstaat. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw laminaatvloer leggen. Vaak leggen wij op benedenverdiepingen een houten vloer en op hoger gelegen verdiepingen laminaat. Merken die wij veel verkopen zijn onder meer Quick-Step en Beautifloor Douwes dekker

floor, parquet, pattern-1866663.jpg

Quick-Step

Laminaatvloeren worden sinds 1990 door Quick-Step op de kaart gezet. In de loop der jaren is het aanbod uitgebreid met parket- en vinylvloeren. Het laminaatassortiment werd met levensechte dessins verbeterd. Een laminaat vloer van Quick-Step behoort niet alleen tot de mooiste van de markt maar ook tot de stevigste.

Voor de productie van Quick-Step laminaatvloeren worden geen bomen gekapt. Er wordt gebruikt gemaakt van overschotten uit de bosbouw- en houtindustrie.

Een Quick-Step laminaatvloer is makkelijk te onderhouden. Hiervoor zijn speciaal door Quick-Step reinigingsproducten ontwikkeld. Ze zorgen voor een grondige reiniging van het oppervlak en het behoudt van het originele uitzicht va vloer zodat u er extra lang van kunt blijven genieten.

room, empty, inner space-2133173.jpg

MEISTER

Robuust en gemakkelijk in onderhoud, absoluut trendy en tegelijkertijd ook tijdloos. Met het laminaat van Meister vindt u de perfecte laminaat vloer in uw huis. Het oppervlak van hoogwaardig Meister-laminaat wordt speciaal gedrukt. Structuren die op de vloer te zien zijn, zoals poriën, knoesten, scheuren en andere structuren, zijn ook te voelen. Bij MEISTER is men pas tevreden wanneer de oppervlakken op het eerste gezicht niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Het zorgt voor een perfecte vloerbeleving. De vloerbeleving komt natuurlijk pas goed tot zijn recht als u de vloer door de professionals van TB vloeren laat leggen.

MEISTER-laminaat levert dankzij zijn stabiele opbouw aan haar laminaatplanken een belangrijke bijdrage aan de geluidsreductie. Hoe dikker en zwaarder een plank is, des te gedempter en stiller kan erover worden gelopen.

MEISTER-laminaat is gemakkelijk te onderhouden. De speciaal ontwikkelde en gepatenteerde geomatrie van het klikprofiel zorgt voor dichte voegen en de dragerplaat biedt bescherming tegen opzwellen bij contact met water. In het laminaat worden uitsluitend zeer hoogwaardige materialen verwerkt. De basis voor een product met lange levensduur. In onze showroom tonen wij u graag de producten van Meister-laminaat.

Douwes Dekker®

Bij TB vloeren hebben wij van Douwes Dekker® vijf collecties laminaat. Kies uit vele soorten laminaatvloeren. Van stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch tot trendy of klassiek.

Vloerverwarming

Alle vloeren van Douwes Dekker® zijn geschikt voor vloerverwarming. Gaat u voor laminaat van Douwes Dekker®? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in onze showroom.

room, empty, inner space-2133173.jpg

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Open chat
1
💬 hulp nodig?
Hello 👋
kunnen we je helpen?