tbvloeren.nl

HOUTEN VLOEREN

HOUTEN VLOEREN OP MAAT

Een houten vloer geeft warmte en sfeer aan je interieur en zorgt voor meerwaarde aan je woning. Bij TB Vloeren geven wij u een gedegen advies op maat voor de juiste houten vloer. Wij hanteren hiervoor vier stappen.

  1. Keuze voor het type hout, de breedte en de dikte van de plank
  2. Een keuze voor het aantal noesten in de plank
  3. De afwerking van de gekozen houten vloer
  4. Het leggen van de houten vloer en de afwerkingen van de randen
floor, parquet, pattern-1866663.jpg

Houten vloer op maat samenstellen

Wij stellen stap voor stap uw houten vloer samen. Dit proces bestaat uit drie fasen:
1: De dikte en breedte
2: De sortering.                             
3: De afwerking

Het bepalen van de dikte, toplaag en breedte van de plank. De breedte is doorgaans 18, 22, 24 of 26 centimeter.
Daarnaast kunnen wij ook bijzondere bewerkingen in uw vloer verwerken, zoals borstelen, schaven, verouderen en logen. Nadat u uw houten vloer kunnen wij overgaan tot plaatsing. Alles handig onder één dak, van advies tot leggen.

room, empty, inner space-2133173.jpg

Showroom

Bezoek onze showroom in Heiloo, op afspraak kan dit zelfs buiten werktijden. Wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden, soorten houten vloeren en afwerking. Een houtsoort combineren met vloerverwarming? Ook hiervoor bieden wij vele houtsoorten die hiervoor geschikt zijn. Het gesprek met u geeft ons de basis voor het maken van een duidelijke offerte.

Thuisconcept

Wilt u de gekozen houten vloer eerst zelf in uw interieur ervaren? Dat kan met ons thuisconcept. Tijdens het inmeten van uw interieur nemen wij een staal van de gekozen houten vloer mee zodat u deze thuis kunt ervaren.

Een BOEN hardhouten vloer blijft een leven lang bij u. BOEN vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en zodat ze net zo mooi zijn als dag één.

Vloerverwarming

BOEN hardhouten vloeren en vloerverwarming? Geen probleem! Hardhout heeft een hoge thermische geleidbaarheid en is bij uitstek geschikt om op vloerverwarming te leggen.

Hardhouten vloeren en vloerverwarming - gaan ze zelfs samen?

De ervaring leert ons dat ze dat doen, en het kan zelfs voordelen hebben. Het kamerklimaat voor vloerverwarming is over het algemeen stabieler dan in kamers met radiatoren. De thermische weerstand van hardhouten vloeren is laag waardoor de warmteoverdracht nauwelijks wordt belemmerd. Hardhouten vloeren op vloerverwarming zijn ook kosteneffectief. BOEN vloeren zijn bestand tegen een relatieve vochtigheid van 30-65% bij een temperatuur van 18° C.

De juiste vloer vinden voor uw woning was nog nooit zo eenvoudig. In onze showroom vindt u de BOEN hardhouten vloeropties en hardhouten vloer die aan uw behoeften en eisen voldoet.

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Open chat
1
💬 hulp nodig?
Hello 👋
kunnen we je helpen?