tbvloeren.nl

TB Vloeren | Specialist in vloeren

Houten vloeren schuren

Uw houten vloer laten schuren?

Uw houten vloer is toe aan een schuurbeurt. Deze is bijvoorbeeld verouderd of gewoon toe is aan een nieuwe uitstraling. Of na een verhuizing is de aanheling van bestaande vloer niet meer op orde maar het kan ook gaan om het herstellen van waterschade. Dan bent u bij TB Vloeren aan het juiste adres . Wij schuren uw houten vloer professioneel, bijna stofvrij, en met de nieuwste schuurtechnieken.

floor, parquet, pattern-1866663.jpg

U kunt kiezen voor een van de volgende afwerkingen:​

Eén Laags 2K olie

Met een keuze uit meer dan 30 kleuren.

Twee laags olie

Een twee lagen olie als bescherming. De 1e laag wordt geboend, de 2e laag wordt gerold met een hard wax-olie voor een betere bescherming van uw vloer.

Drie Lakken

Wilt u minder onderhoud aan uw vloer? Kies dan voor een afwerking met drie lakken. Uw vloer wordt drie keer afgelakt met een ultra matte lak of glans. De keuze is aan u.

Bij een gelakte vloer wordt vaak gedacht dat dat deze geel is en glimt. De laatste jaren is dit niet meer zo. Vandaag de dag kan er geolied worden op kleur en wordt de vloer nog twee keer afgewerkt met een olie gebaseerd op een 2-componenten lak.

Skylt lak, zoals bij velen bekend, is vaak ultra mat. U ziet niet dat de vloer is gelakt en de uitstraling is exact zoals een geoliede vloer. De vloer behoud zijn natuurlijk geoliede uitstraling en is toch afgesloten met een 2K lak. Voor hele oude vloeren manoeuvreert ook oudheid van de vloer

Nieuw Borstelen

Wilt u veel tekening in uw houten vloer zodat nerven en structuur nog meer naar boven komen dan normaal?, dat kan. Wij gaan met een borstelmachine over uw houten vloer zodat het zachte hout er uitgeborsteld wordt en het harde hout boven blijft. Het grote voordeel hiervan is dat uw vloer veel harder en ook nog eens veel duurzamer wordt.

Open wanneer het u uitkomt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze houten vloeren, het onderhoud, laminaatvloeren en pvc vloeren. Of maak een afspraak voor het bezoek aan onze showroom.

Het werkgebied van TB vloeren bevat de regio’s Bergen, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, IJmuiden, Zaanstad, Wormerland, Uitgeest, Beemster, Graft-De Rijp, Schermer en Heerhugowaard.

Open chat
1
💬 hulp nodig?
Hello 👋
kunnen we je helpen?